Cliënten MKB

New Fountain

Het Haarlemse New Fountain is gespecialiseerd in resultaatgericht webdesign en webdevelopment. Het bouwt niet alleen de website die u vraagt, maar helpt u ook bij het vaststellen van uw vraag. Dit leidt tot effectiviteit en conversie.

In de afgelopen 15 jaar heeft New Fountain dat bewezen voor klanten als HotelSpecials.nl, Vliegtickets.nl, De Bijenkorf, Hunkemöller, Allure Uitzendbureau en Hampshire Hotels.

New Fountain - logo

Work Shop

Edelsmederij Work Shop in Veenendaal is een winkel waar iedereen terecht kan voor persoonlijke sieraden. In het open atelier worden sieraden in opdracht vervaardigd. Hierbij is de wens van de toekomstige drager alijd het uitgangspunt.
Bij Edelsmederij Work Shop treft u sieraden van collega goudsmeden en gerenommeerde merken aan. Ook design horloges van verschillende merken zijn bij Work Shop ruimschoots vertegenwoordigd.

Edelsmederij Work Shop

New Life

New Life Computers in Amersfoort is een dynamisch bedrijf dat al ruim 11 jaar is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe of gebruikte computers en laptops.
Daarnaast is New Life Computers leverancier van software voor Apple en Windows, en geeft het adviezen rond internettoepassingen en netwerken voor thuis en klein zakelijke omgevingen.

resize

Haarstudio Creatief

Haarstudio Creatief in Amersfoort staat altijd klaar om de beste service en de juiste haarverzorging te geven aan dames, heren en kinderen.
Het team beschikt over jarenlange ervaring in haarmode. Tevens wordt u goed geïnformeerd over haarmodellen, producten en diverse behandelingen.

haarstudiocreartief