Partner in online administratie

Reeleezee

Schrijner Administraties maakt gebruik van de diensten van Reeleezee, dat administratiekantoren en ondernemers in staat stelt de boekhouding online uit te voeren.

Reeleezee toont duidelijke schermen die zo veel mogelijk aansluiten op de verwachting die ondernemers bij een administratie hebben: gekleurde mappen voor zaken als uitgaven, inkomsten, kas & bank en belastingen. Bankrekeningoverzichten die lijken op de rekeningafschriften die u van uw bank ontvangt. Stempels zoals u die wellicht ook op papieren documenten zet. Boekingsbonnen waarmee u kort en krachtig een factuur vastlegt.

De meeste ondernemers werken samen met een boekhouder of accountant voor de jaarrekening en de diverse belastingaangiften. Omdat u uw adviseur via internet ook veilig toegang kunt bieden tot uw actuele administratie, kan de samenwerking sneller, eenvoudiger en goedkoper verlopen.

De software van Reeleezee is flexibel, zodat de verdeling tussen wat uzelf doet en wat u aan een expert overlaat altijd aan uw wensen kan worden aangepast.

Meer over Reeleezee