Online administratie

Online administratie: flexibel en efficiënt

Voor mijn online dienstverlening heb ik gekozen voor het boekhoudpakket Reeleezee. Dit garandeert een flexibele en efficiënte samenwerking. In een persoonlijk gesprek neem ik graag alle mogelijkheden met u onder de loep. 

De voordelen van een online administratie
Handmatige invoer van financiële gegevens kost tijd en er is altijd kans op een onjuiste boeking. De grootste winst is daarom te behalen in het beperken van de handmatige handelingen.

Scannen van facturen
Reeleezee biedt de optie om inkoopfacturen te scannen en binnenkort kunnen ook verkoopbonnen worden gescand. Specifieke kenmerken worden herkend en Reeleezee maakt hiervan een boekingsvoorstel. Hierdoor kan een groot deel van de facturen automatisch worden doorgeboekt. Dit levert veel tijdwinst op, terwijl de kans op fouten drastisch afneemt.

Importeren van de bankboekingen
Wanneer bankboekingen worden geïmporteerd, herkent Reeleezee de specifieke kenmerken en maakt  automatisch een boekingsvoorstel aan. Belangrijk voordeel is dat u minder tijd kwijt bent aan het koppelen van de factuur aan de bankmutatie.

Uw gescande documenten worden opgeslagen in een aparte en veilige map in Reeleezee. Hierdoor vindt u al uw facturen snel en makkelijk terug.

Klik hier als u meer informatie wilt hebben

Bekijk ook
Financiële administratie

Salarisadministratie

Certificaat Reeleeze