Cliënten ZZP

Anahata Personal Coaching

Anahata Personal Coaching staat voor balans en groei in je leven en begeleidt je vanuit de praktijk in Amersfoort, in je persoonlijke ontwikkeling: privé of op je werk.

Tevens verzorgt Anahata diverse teamcoachingsdagen. Deze worden op maat voor dienstverlenende bedrijven, organisaties, opleidingen en instellingen ontwikkeld.

anahata

Diederik Conrad

Diederik Conrad adviseert en coacht op het gebied van interne en externe communicatie, zowel strategisch advies als daadkrachtige uitvoering. Wat betekenen (grote) veranderingen voor medewerkers? Hoe betrek je hen daarbij? Wat houdt het in voor je klanten en stakeholders?

Daarnaast adviseert en traint Diederik Conrad in presentatie en performance. Het aanscherpen van je verhaal en je presentatietools. Het trainen van je vaardigheden en ‘performance’. Wat is je boodschap? Hoe kom je over? Hoe vergroot je je impact op je publiek?

Diederik Conrad

Samenm@ Advies

Iedereen communiceert met iedereen 24/7. Kennis is voor iedereen beschikbaar, verspreidt zich viraal via wiki’s en sociale netwerken.  Samenm@ Advies  zorgt dat u vanuit uw overtuiging herkenning en  aansluiting vindt bij de dialoog in uw omgeving.

Samen met Advies200

Jelmer de Haas Fotografie

Fotograaf Jelmer de Haas maakt portretten, concertfoto’s en reportages voor onder meer OOR, Rabobank, Achmea, Sogeti, CG-Raad, Slagwerkkrant, Nexus Instituut, EPP, Gonzo (circus), Enof Communicatie, Gitarist, Provincie Utrecht, Bandcoach, Trespa, Schrijf-Schrijf en VPRO.

Zijn foto’s zijn gepubliceerd in onder meer Rolling Stone, De Volkskrant, Trouw, VPRO Gids, KRO Magazine en Dagblad van het Noorden. Naast deze fotografie in opdracht maakt hij ook persoonlijk werk in de vorm van portretten en documentaire series.

jelmerdehaas_logo_20057