Ik heb voor mijn online dienstverlening gekozen voor Reeleezee. Met dit online boekhoudpakket kan ik erg flexibel en efficiënt met u samenwerken. De verschillende mogelijkheden bespreek ik graag met u in een persoonlijk gesprek.  Zo streef ik naar een optimale samenwerking, waarin uw specifieke wensen binnen de door de wet gestelde eisen tot hun recht komen: samenwerking op maat!

Handmatige invoer van administratieve gegevens kost tijd en de kans op een verkeerde boeking is groot. De grootste winst is te behalen door de handmatige administratieve invoer te beperken.

  • scannen van facturen

Door het scannen van de facturen en bonnen worden de noodzakelijke kenmerken op een factuur herkend en maakt Reeleezee een boekingsvoorstel. Met behulp van de boekingsvoorstellen kunnen 50% tot 90% van alle facturen automatisch worden doorgeboekt. Dit levert veel tijdwinst op.

  • importeren van de bankboekingen

Door het importeren van de bankboekingen herkent Reeleezee het bedrag en maakt daarvan automatisch een boekingsvoorstel aan. Het voordeel hiervan is dat u veel minder tijd kwijt bent aan het koppelen van de factuur aan de bankmutatie.

Met de aparte map in Reeleezee waarin alle gescande documenten worden opgeslagen heeft u een administratie die erg toegankelijk is en u hoeft niet meer naar de archiefkast om een factuur opnieuw te zoeken.